INTRO

Creativiteit, ervaring en vakmanschap

In haar Werkplaats maakt edelsmid Marlies Pinksterboer werk in opdracht. Uniek en persoonlijk, gestolde momenten in de tijd.

Sieraden voor speciale gelegenheden zoals trouwen, of gewoon uit liefde. Elk sieraad heeft zijn eigen verhaal. Ook erfstukken kan Marlies aanpassen aan eigen(tijdse) wensen. 

Marlies werkt uitsluitend in opdracht. Samen met de opdrachtgever wordt het verhaal en het moment in een vorm gegoten. Authentiek en persoonlijk.

Portfolio

MARLIES

Aan de vakschool voor Goud- en Zilversmeden in Schoonhoven leerde Marlies Pinksterboer tot in de perfectie het klassieke ambacht voor het maken unieke sieraden. Daarna heeft zij aan de Rietveldacademie de studie Jewellery gedaan. Deze studie benadert het sieradenvakgebied als een zelfstandige kunstvorm op het snijvlak van toegepaste kunst en beeldende kunst. Deze combinatie van kunst en ambacht maakt het werk van Marlies Pinksterboer zo bijzonder. Elk sieraad is een perfect kunstwerk!

Werkplaats Marlies op de Rozengracht 105-B5 in Amsterdam is een echte werkplaats. Hier word het goud gesmolten, de edelstenen gezet, gesmeed en gepolijst. Hier vindt de magie plaats en krijgen dromen gestalte.

Contact

WERKPLAATS MARLIES
Werkplaats voor goud en zilver

Rozengracht 105-B5
1016 LV Amsterdam

020-4226600
goud@werkplaatsmarlies.nl

BTW id NL001177785B71
KvK: 34322965